Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Το chiospress.gr και οι ονειρώξεις των γονέων

Διάβασα την σκληρή απάντηση των γονέων, δηλαδή του ενός γονέα


που έδωσε την ανακοίνωση στον προπονητή,  που συντομα θα γραφτεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Σούμο


και αυτός στην συνέχεια στον προπονητή από την Χίο που κάνει Καράτε με τα
  

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά την σκληρή απάντηση ήρθε και η σκληρή κωλοτουμπα 


Νομίζω ότι πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα.


Όλοι οι συλλογοι της ΕΛΟΚ για να γίνουν μέλη έχουν αποδεχτεί το καταστατικό της που έψαξα και το βρήκα αναρτημένο στο ακολουθο link στο site της:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΟΚ http://goo.gl/ntDme

Αν πάτε στην σελίδα 14 στο άρθο 29 γράφει τα παρακάτω:


Άρθρο 29

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ

Τα μέλη πρέπει να γνωστοποιούν στην ΕΛ.Ο.Κ. την οργάνωση ή τη συμμετοχή τους σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με συλλόγους, Ενώσεις ή Ομοσπονδίες των συστημάτων-στιλ Καράτε που καλλιεργούνται από την ΕΛ.Ο.Κ.. Σε περίπτωση συμμετοχής τους σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με άλλα συστήματα-στιλ το μέλος πρέπει να έχει προηγουμένως να γνωστοποιήσει τη συμμετοχή του στην ΕΛ.Ο.Κ. και να εξασφαλίσει την γραπτή έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ.


Κατά την γνώμη μου τα πράγματα είναι απλά, όσοι σύλλογοι δεν συμφωνούν μπορούν απλά να ζητήσουν την διαγραφή τους από τα μητρώα της ΕΛΟΚ και να πηγαίνουν σε όποια διοργάνωση θέλουν, όποτε θέλουν χωρίς να δίνουν λογαρισμό σε κανένα.


Τώρα όσο για τους γονείς και τα αθλητικά όνειρα του παιδιού του γονέα που έγραψε την σκληρή απάντηση μάλλον πρόκειται για ονειρώξεις



Αν και σε ένα σημείο είναι σωστό το δημοσίευμα της ChiosPress είναι εκεί που γράφει για τους ανύπαρκτους της ΕΛΟΚ.

Είναι ανύπαρκτοι γιατί δεν έχουν ακόμη πετάξει εξώ όλους αυτούς τους συλλόγους που παραβιάζουν συστηματικά το καταστατικό της Ομοσπονδίας.



4 σχόλια:

  1. 'Εχω να προτείνω μια καλύτερη λύση από το να φύγουν αυτοί που δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις του ΔΣ της ομοσπονδίας
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε antiblogger και φίλε Θάνο Θανατόπουλε που προσπαθείς να κρυφτείς. Αν τα ξέρω καλά οι διοικήσεις εκλέγονται και οι αποφάσεις λαμβάνονται στις Γενικές Συνελεύσεις. Στην τελευταία λοιπόν Γενική Συνέλευση, όπως μου μετέφεραν οι παρόντες, ΥΠΕΡ της διοίκησης ψήφισαν 69 (εξήντα εννέα) σύλλογοι και ΚΑΤΑ ψήφισαν 7 (επτά) σύλλογοι. Αν και από αυτά που γράφεις δεν φαίνεσαι ιδιαίτερα έξυπνος μπορείς να βγάλεις το λογικό συμπέρασμα ότι θα φύγουν οι 7 (επτά).

      Όσο για το 69 κάποιοι είπαν ότι ο αριθμός ήταν συμβολικός για αυτό που έρχεται στην συνέχεια!!!

      Διαγραφή
  2. Ονειρώξεις και συναφή έχουν μόνο δυο:ο ΠΑΛΑΙΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΠΑΝΙΑΔΗΣ!!!
    Μην ξεχνάμε ότι έρχεται πρωταπριλιά.Δεν νομίζω αυτά που έχει υποσχεθεί ο πρώτος και επιβεβαιώσει ο δεύτερος στους ιθαγενείς φίλους τους να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο??Θα δείξει...σε λίγες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ποιός είναι ο ΠΑΛΑΙΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΠΑΝΙΑΔΗΣ αλλά για την πρωταπριλιά θα σας αποκαλύψω ποιός είναι ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ποιος ο ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ. Τώρα για τους ιθαγενείς πολυ σωστά το αναφέρεις γιατί από τα λόγια σου καταλαβαίνω ότι είσαι αλλοδαπός στο ΚΑΡΑΤΕ

      Διαγραφή